Soms heb je van die teams waar je het elk seizoen weer lastig tegen hebt. Hellas is voor ons zo’n team. Afgelopen seizoen zaten we wel bij elkaar in de competitie, maar speelden vanwege het vroegtijdig stopzetten van de competitie niet tegen elkaar. De statistieken van eerdere jaren (die geen garantie bieden voor de toekomst) waren niet heel rooskleurig. In het seizoen 2019-2020 wonnen en verloren we met 3-2 van ze, het seizoen daar voor wonnen we met 4-0 maar verloren we ook met 3-1. Ook dit jaar was het weer hard knokken, en veelal ook tegen onszelf. We gaven een 2-0 voorsprong uit handen en verloren helaas onze eerste wedstrijd dit seizoen met 3-2.
 
De dag begon goed, met door Johan zelf gebakken appeltaart voor de 4x 4-0 winst dit seizoen Waarvan we er al wel 1 hebben moeten afstrepen en misschien nu nog wel eentje… De rozijnen werden niet door iedereen gewaardeerd, maar verder ging de taart er prima in. Mooi op tijd begonnen we in een ietwat warme (ja inmiddels warme) Bhoele aan het inspelen, helaas zonder publiek. Ook Jodie kon helaas nog niet meedoen, maar was wel als razende reporter aanwezig om iedereen op de hoogte te houden.
 
Ik ben eerlijk gezegd een beetje vergeten hoe het verloop van alle sets ging, wel weet ik nog dat we aan het eind van de eerste set dankzij een goeie service, die een paar keer opnieuw mocht, met 25-23 naar ons ging. De tweede set was vergelijkbaar met de eerste set, aan beide kanten werden mooie punten afgewisseld met gekke foutjes. Ook deze set ging naar ons met 25-23. Waar normaal onze service een van onze krachten is, viel dat deze wedstrijd een klein beetje tegen. Hellas liet zien ook over een goede service en een harde aanval te beschikken, we knokten als een malle maar helaas wat het niet genoeg, want Hellas won de derde set met 25-23. In de vierde set begonnen we goed, maar het lukte ons niet om onze voorsprong vast te houden. Hellas pakte deze set met 25-22 en helaas mochten we dus nog een vijfde set spelen. Het ging in deze set erg gelijk op, en bij de kantwissel stonden we met 8-7 voor, dit hielden we niet vast en Hellas ging er met de winst van de vijfde set (met 15-12) en dus ook met de winst van deze wedstrijd weer terug naar Nunspeet.
 
We verloren dus helaas met 3-2, we baalden hier enorm van omdat we het in die 4e set toch echt wel hadden kunnen afmaken.
 
Komende zaterdag staat de wedstrijd tegen Hevo dames 1 op het programma. We spelen om 15.30 uur in Heino. Zij staan op dit moment met 7 wedstrijden gespeeld met 32 punten op de 1e plek. Wij hebben net zoveel punten, maar wel 1 wedstrijd meer gespeeld, en staan hiermee op de 2e plek. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden.