Het was weer een regenachtige ochtend, dus snel de warme droge zaal in.Squada heeft alweer een setje afgesnoept, dit keer was Wiwka het haasje.  Deze jonge machine gaat steeds beter draaien, alleen denk ik dat voor de competitie 2018/2019 net iets te laat komt. 

We hebben nog 4 competitieronden te gaan, en langzamerhand gaat wel duidelijk worden waar dit jaar de wisselbekers heen gaan. alhoewel, de heren van Wiwika hijgen Intervacanses wel in de spreekwoordelijke nek.

Over wisselbekers gesproken, de winnaars van vorig seizoen mogen er nog wel een tijdje van genieten, maar op de laatste competitiedag wil ik ze wel graag terug hebben, om ze uit te deuken, te reinigen zodat alle champagne resten er weer uit zijn en om ze weer op te poetsen, zodat de winnaars van dit seizoen ze weer een seizoen lang kunnen koesteren. Op 20 april a,s, zullen ze dan weer met de nodige bombarie aan de winnaars uitgereikt worden, Zet die datum vast, dan spelen we als afsluiting ook nog een gezellig mixtoernooi. (info volgt nog).

Graag tot zaterdag 16 februari a.s.

met vriendelijke groet,