Soms heb je van die wedstrijden die je liever meteen vergeet. Nou moet je dat natuurlijk niet doen, want ook van slechte wedstrijden kun je wel wat leren, maar de wedstrijd tegen Rebelle was wel de slechtste van het seizoen. We verloren met 4-0.

De wedstrijd begon redelijk op tijd, maar helaas kwam 1 van de 2 scheidsrechters niet opdagen. De scheids deed het prima in z’n eentje, maar miste wel af en toe wat touchees en het enorme scherm van Rebelle. Moet wel zeggen dat Rebelle erg goed is in schermen, het lijkt wel alsof ze dat als onderdeel van hun training hebben meengenomen. Het inspelen begon gezellig, want tijdens het serveren kreeg Michelle zelfs nog applaus van de tegenstander. 🙂

De eerste set kan ik kort over zijn. Daar hadden we vrij weinig in te brengen.. Rebelle hoefde eigenlijk vrij weinig te doen, want wij zorgden wel voor hun punten. Met 25-12 ging de set verloren. Ook in de 2e set begonnen we met een achterstand, deze wisten we op 10-10 wel weer gelijk te trekken, maar daarna begon het ritme van de 1e set weer… Rebelle scoorde wel, wij te weinig.. Minder kansloos maar ook de 2e set ging verloren met 25-17. We streven dan natuurlijk naar een 5-setter, maar dan zouden we toch echt wel 100 tandjes bij moeten zetten. In de 3e set leek dat te lukken want we startten op de service van Jessica met een 4-0 voorsprong. Op 11-11 had Rebelle ons helaas al weer bijgehaald en tot 15-15 ging het lekker gelijk op. Daarna lukt het ons helaas niet meer om het goede spel van het begin van de set door te zetten. De 3e set verloren we met 25-18, maar gaf gelukkig al wel een iets beter gevoel. We vonden zelf dat we toch echt nog wel recht hadden op een puntje. De laatste set begonnen we ook weer prima, we liepen namelijk al direct een paar puntjes uit. Maar helaas haalde Rebelle ons ook in deze set weer in. We knokten nog voor wat we waard zijn, maar dat was niet genoeg. De 4e set verloren we met 25-22 en hierdoor de wedstrijd met 4-0.

Komend weekend hebben we een weekend vrij, de laatste wedstrijd van 2017 spelen we thuis op 16 December, we spelen om 14.30 uur tegen Voorwaarts dames 1. Voorwaarts wist in 10 wedstrijden 8 punten meer te halen dan wij, we mogen dus weer hard aan de bak om het jaar winnend af te kunnen sluiten.