Met nog 5 wedstrijden te gaan in de competitie speelde dames 1 afgelopen zaterdag thuis tegen Hevo dames 2. De uitwedstrijd werd vrij eenvoudig gewonnen en dit wilden we tijdens de thuiswedstrijd niet anders gaan doen. Een 4-0 overwinning zou niet alleen voor ons erg mooi zijn, maar het zou ook betekenen dat Hevo niet zou inlopen op dames 2. Voor een volle tribune wonnen we de wedstrijd zonder al te veel problemen met 4-0.

De eerste set begonnen we niet erg sterk. We bouwden al snel een voorsprong op, maar door veel eigen fouten en een service van Hevo die we niet onder controle kregen kwam Hevo weer dichtbij.
Gelukkig speelden we aan het eind van de set weer een stuk beter waardoor we de set wonnen met 25-22.
De tweede set begonnen we met dezelfde opstelling als in de eerste set. We speelden een stuk beter en maakten weinig eigen fouten. Tom wisselde er vrolijk op los en we bleven goed spelen. Met 25-12 wonnen we deze set vrij eenvoudig.
Tijdens de derde set was de gemiddelde leeftijd aan de kant een stuk hoger dan de gemiddelde leeftijd in het veld. Vanaf de tribune werd de kaskraker “De oudjes staan aan de kant olee olee” ingezet en in het veld werd het goede spel voortgezet. Joyce begon met een mooie serviceserie waarna we de voorsprong alleen maar verder wisten uit te bouwen. Deze set wonnen we met 25-13.
In de vierde set mocht de reserve reserve reserve reserve aanvoerster, door Hans de 6 e aanvoerster en door ons meestal gewoon Esther genoemd ook nog vanuit het veld meegenieten van de wedstrijd. Ook in deze set bleven we degelijk spelen en we wonnen met 25-15.

Dankzij deze 4-0 overwinning staan we weer in ons eentje op de eerste plek en zijn we in ieder geval zeker van pd wedstrijden. De volgende wedstrijd spelen we aanstaande zaterdag om 16.00 uur in Beekbergen tegen BSV.

[nggallery id=50]