Eerder dan verwacht hadden we zaterdag de kans om kampioen te worden 🏆. We moesten dan met 4-0 winnen van AETOS dames 1. Ze speelden erg goed en zorgden er voor dat we nog 2 punten moeten halen om zeker te zijn van het kampioenschap. We wonnen wel, maar met 3-2 Met de tribunes vol met supporters, echt super bedankt voor jullie aanmoedigingen 🥰, begonnen we aan de eerste set, maar niet voordat Aline en Maud met hun bovenhandse services hun skills lieten zien. 💪🏻 De eerste set begon gelijk op, maar we keken op een gegeven moment tegen een 18-14 achterstand aan. Vanaf 20-20 was het weer erg spannend, maar helaas ging de set met 26-24 verloren.In de 2e set stonden we na 7-6 pas op 22-21 weer op voorsprong, en we wonnen met 25-21. Ook in de 3e set begonnen we weer met een achterstand, maar op 5-5 stonden we weer gelijk en dit bouwden we mooi uit naar 16-10, AETOS bleef erg goed verdedigen en kwam weer op gelijke hoogte. Boven de 18 waren de meeste punten voor ons en ook deze set wonnen we met 25-21.3-1 winst was nog steeds mogelijk, maar als je dan in de 4e set met 14-7 achter komt dan is dat niet meteen heel rooskleurig. Door een goede service en mooie aanvallen aan het net kwamen we op 15-15 weer gelijk. Net als de rest van de wedstrijd was het daarna weer erg spannend, maar helaas was de 4e set met 25-23 voor AETOS en moesten we aan de bak in de 5e set. Om de lijn van de wedstrijd door te zetten begonnen we in de 5e set weer met een achterstand. Wel waren wij het team dat als eerste de 8 bereikte en daarna knalden we lekker door. We wonnen met 15-9 waardoor we de wedstrijd met 3-2 wonnen.@aetosd1 bedankt voor de spannende pot en de bubbels 🥂Wistjedat:* We er achter kwamen dat niet iedereen even goed is in wild/staand plassen* Er een ziel als zwart gat naast het veld lag* Deze ziel zich later onder een arm bevond* Niet iedereen een goede relatie heeft met haarclips* Je best eerst je schoenen en dan je broekje aan kan trekken* Je pas begint te drinken na 4 bier.