De eerste thuiswedstrijd van 2013 stond voor dames 1 afgelopen zaterdag op het programma.

We hadden goed getraind dus begonnen vol vertrouwen aan de wedstrijd tegen Keizersprong. De uitwedstrijd werd vrij eenvoudig met 4-0 gewonnen, maar dat dat niet alles zegt hadden we vrijdag tegen Alterno al wel bewezen….. Keizersprong staat laatste op de ranglijst, dus we waren het eigenlijk wel aan onze stand verplicht om te winnen en dat deden we ook. We speelden weer ons eigen vertrouwde spelletje en wonnen de wedstrijd met 4-0.

De hele wedstrijd speelden we een degelijk spelletje. We maakten weinig servicefouten en onze pass liep goed. Aanvallend hadden we wat meer kunnen scoren, maar we wisten Keizersprong goed onder druk te houden. Tot de 8 wisten ze elke set wel bij te blijven, voornamelijk door onze eigen onnodige fouten, maar daarna speelden wij een stuk sterker en wonnen alle 4 de sets relatief eenvoudig met 25-15, 25-14, 25-14 en 25-13.

Zaterdag de 26e spelen we om 18.00 uur uit in Apeldoorn tegen WSV. De thuiswedstrijd werd met 4-0 gewonnen, maar WSV is de laatste paar wedstrijden op dreef dus we zullen hard ons best moeten gaan doen om een zelfde resultaat neer te gaan zetten.