De laatste wedstrijd van 2012 speelde dames 1 thuis tegen SVS. SVS is een team met ervaren speelsters en staat 5e op de ranglijst. Nadat naast ons meisjes c2 even had laten zien hoe je met 4-0 wint (en kampioen wordt), deden wij hetzelfde (behalve dan dat kampioen worden). Ook wij wonnen de wedstrijd met 4-0, en hiermee ook alle 12 wedstrijden in 2012.

De eerste set ging in het begin gelijk op, maar we wisten dankzij een goede service al snel een voorsprong op te bouwen die we niet meer uit handen gaven. In de aanval wist SVS er nauwelijks doorheen te komen, onze blokkering stond als een huis en vooral Saskia en Esther wisten de aanvallers gek te maken met hun blok. We wonnen de eerste set met 25-12.

De tweede set begonnen we niet sterk en we keken al snel tegen een 5-0 achterstand aan. Deze achterstand hadden we gelukkig al snel weer omgedraaid in een voorsprong. Onze pass liep goed waardoor de spelverdelers de aanvallers voor het uitkiezen hadden. We hadden een voorsprong opgebouwd, maar we bleven nog steeds gaan voor ieder punt en we wonnen de tweede set met 25- 16.

In het begin van de derde set wist SVS bij te blijven, maar mede dankzij een geweldige servicebeurt van Melissa liepen we flink uit. De voorsprong die we hierdoor hadden gekregen gaf ons een mooie buffer, waardoor de foutjes die we maakten niet zo erg waren. We trokken deze set naar ons toe met 25-16.

De vierde set begonnen we met de jongst mogelijke opstelling en ook tijdens deze set speelden we een degelijk spelletje. Dit laat ook maar weer zien dat het dit jaar weinig uit maakt wie er speelt.
Halverwege de set mocht ook Michelle nog laten zien wat ze in huis heeft en ze wist een paar mooie ballen te scoren. Het laatste punt van de wedstrijd werd door een mooie aanval van Marlon gescoord en we wonnen de vierde set met 25-18 en hierdoor ook de wedstrijd met 4-0.

De eerstvolgende wedstrijd die we spelen is op maandag 17 januari om 21.00 uur, we spelen dan voor de beker tegen Kuipers Flevoll uit de promotieklasse. De volgende wedstrijd voor de competitie is op vrijdag 11 januari om 19.15 uur tegen Alterno.