Afgelopen zaterdag speelde dames 3 om 16.30 uur de thuiswedstrijd tegen Auto van Oort dames 4.

De uitwedstrijd hadden wij met 4-0 gewonnen, maar iedereen was gewaarschuwd dit team niet te onderschatten.

De eerste set werd begonnen met Tess, Maud, Astrid, Karin, Myrthe en Evelien. Vanaf het begin werd er goed en fanatiek gespeeld. Toch kon de tegenstander in het begin redelijk bij blijven door fouten van onze kant. Na een time-out werd er een tandje bijgeschakeld en liepen wij uit naar een 25-17 overwinning.
De tweede set werd met dezelfde speelsters gestart en werd de goede lijn van het einde van de eerste set doorgezet. Met goede services en variatie in de aanval konden wij onze punten scoren. Dit kwam mede door de goede passing waardoor onze spelverdeelster goeie set-ups kon geven. Deze set werd dan ook een duidelijke 25-12 voor ons.
In de derde set kwamen Marjolein en Sharon in het team voor Tess en Astrid . Na enkele punten kwam Salo er in voor Maud en Marynthe voor Evelien. Ondanks deze wissels bleven wij gewoon ons eigen spel spelen en werd ook deze set door ons gewonnen met 25-15.
In de vierde set werd Karin vervangen door Jasmijn. Ondanks de vele wissels bleven wij doorgaan met ons goede spel en werd ook deze set gewonnen met 25-12.

Hierdoor pakten wij weer vijf punten en blijven wij koploper in onze klasse.

Over twee weken spelen wij op zaterdag 16 februari om 14.00 uur thuis tegen Heeten

Sportief dames 2.

Na de wedstrijd ging het hele team zich opmaken voor het feestje van coach Jan die 50 jaar was geworden afgelopen vrijdag.
Op dit feestje heeft Jan van het team een aantal kado’s gekregen waarbij een foto van ons team waarop wij Jan hebben afgebeeld in alles wat hij doet. Hierbij is door Astrid een toepasselijk gedicht gemaakt welke door Jan moest worden voorgelezen.
De foto hebben wij bij dit verslag geplaatst.