Afgelopen zaterdag speelden wij onze thuiswedstrijd tegen Dynamo 10, een team met oudere speelsters met veel routine.

De eerste set begonnen wij goed, waarbij vooral onze service goed liep. Ook onze pass liep goed waardoor onze spelverdeelster de aanvalsters goed kon aanspelen en wij konden scoren. Deze eerste set wonnen wij dan ook met 25-19.

De tweede set gaf een zelfde beeld als de eerste set en deze sloten wij dan ook winnend af met 25-22. In deze set lieten wij Dynamo dicht bij komen door eigen fouten.

De derde set bleef het langere tijd gelijk opgaan doch door eigen fouten kon Dynamo aan het eind van de set weglopen. Met name onze service liep niet zoals afgesproken en ook in onze passing waren wij slordig. Mede hierdoor verloren wij deze set met 21-25.

Tijdens de setwisseling spraken wij af dat wij een hogere servicedruk moesten hebben en dat wij de vierde set gewoon wilden winnen. Zoals was afgesproken liep het ook waardoor Dynamo geen kans had en werd weggespeeld met 25-8.

Mooi dat wij weer 4 punten kunnen bijschrijven, waardoor wij koploper blijven in onze derde klasse.

Nu even kerst en oud en nieuw vieren en dan in het nieuwe jaar er weer tegen aan. Een aantal meiden gaat nog mee doen aan de open club A op 5 januari in Denekamp.

In het nieuwe jaar staan er een paar belangrijke wedstrijden op het programma in januari. Wij spelen op 10 januari om 20.30 uur uit in de Mheenhal in Apeldoorn tegen Primavo 2, de nummer 3, dan op 19 januari thuis tegen Devolco, de nummer 4 en op 26 januari tegen WSV de nummer 2.

Noteer deze data in Uw agenda en kom ons aanmoedigen