Dinsdag 26 maart speelde dames 3 de uitwedstrijd tegen Hevo dames 3 in Heino.

Dames 3 had als opdracht om 1 set te winnen om het kampioenschap te kunnen vieren, promotie naar de 2e klasse was immers al een feit.

Om 18.00 uur vertrokken wij met enkele supporters naar Heino. Daar aangekomen bleek dat wij niet in de sporthal maar in de spelzaal moesten spelen.

De eerste set werd er goed en geconcentreerd gespeeld waarbij met name onze service weer goed liep. Hevo kon hier geen controle op krijgen en wij liepen snel uit. Mede door de aanmoedigingen met onder andere toeters van onze supporters kregen wij vleugels en wonnen deze set ruim met 25-13, waarna er in het veld al een feestje werd gevierd, want het kampioenschap was binnen. Na een dansje met het team was het weer tijd om de concentratie op te pakken voor de volgende set.

Helaas was bij ons de concentratie weg en werd er slordig gespeeld. Terecht werd deze set gewonnen met 25-15 door Hevo.

De derde set ging in het begin hetzelfde als de tweede set waardoor Hevo uit kon lopen en zelfs op 24-18 kwam. Door een goede service serie van Tess kwamen wij terug tot 24-25 en kregen dus setpoint. Door enkele dubieuze beslissingen van de scheidsrechter werd deze set echter onterecht verloren met 27-25.

De vierde set was een gelijkopgaande strijd waarbij Hevo aan het eind met 25-22 aan het langste eind trok.

Nadat wij de felicitaties van de tegenstander hadden ontvangen kregen wij uit handen van Marietje Bielleman de kampioens plaquette van de Nevobo overhandigd. Hierna gingen de aanwezige speelsters van het team nog op de foto met het door de shirtsponsor gemaakte spandoek.

Helaas konden een drietal speelsters niet aanwezig zijn bij deze wedstrijd in verband studie, zodat wij het feestje om het behaalde kampioenschap nog niet hebben gevierd. Ook de kampioensfoto van het hele team zal dus nog worden gemaakt.

Op zaterdag 6 april spelen wij onze laatste thuiswedstrijd van dit seizoen om 19.00 uur tegen Voorwaarts. Na deze wedstrijd gaan wij als team ons kampioensfeest vieren in de Bhoele, hopelijk samen met dames 1. Wij willen hierbij al onze supporters uitnodigen bij deze wedstrijd.

Meiden als coach ben ik supertrots op jullie prestatie. Jullie hebben dit bereikt door hard te trainen, er altijd te zijn en omdat jullie een hecht team zijn.

20130327-230412.jpg