Zaterdag 24 november speelden wij de uitwedstrijd tegen dames 5 in de Bhoele.

Voor de wedstrijd hadden wij afgesproken dat wij zouden proberen moeilijk te serveren zodat dames 5 niet in hun spel konden komen. Ook moesten wij scherp zijn bij de tactische ballen die zij spelen.

De eerste set ging in het begin vrij gelijk op doch door enkele goede service series konden wij uitlopen. Door onze passing goed te verzorgen konden wij ook lekker aanvallen waarbij goed gevarieerd werd. Deze set wonnen werd dan ook een 13-25 overwinning voor dames 3. Tijdens de set wisseling werd nog even goed gewezen op onze vorige wedstrijd tegen Heeten toen wij na de eerste set met 25-9 gewonnen te hebben de tweede verloren met 27-25.
Echter vanaf het begin van de tweede set waren wij goed geconcentreerd en speelden weer heel constant mede door onze goede service. Deze set werd ook gewonnen met 14-25..
De derde set liep het bij dames 5 niet in de passing op onze service en dit werd dan ook een walk-over. De eindstand was 6-25.
De vierde set liet dames 5 zien dat zij toch heel graag een setje wilden pakken van ons en zij konden dan ook een voorsprong nemen. Wij lieten ons echter niet gek maken en knokten ons terug wat uiteindelijk resulteerde in een 16-25 setwinst en een 4-0 overwinning voor dames 3.

Door deze overwinning konden wij weer 5 punten aan ons totaal voegen.

Komende zaterdag spelen wij zelf geen wedstrijd maar speelt dames 5 in de Bhoele tegen Voorwaarts dames 5. Dit Voorwaarts team is ook onze volgende tegenstander waar wij op donderdag 6 december om 19.30 uur in Twello tegen spelen. Voor ons een mooie gelegenheid om deze tegenstander te bekijken en tegelijk dames 5 aan te moedigen.