Zaterdag 18 januari speelde dames 5 hun wedstrijd tegen WSV dames 2, de nummer 2 van de competitie.

De eerste set werd er goed gevolleybald en hard gewerkt, met name in de verdediging.
Aanvallend werd er slim gespeeld waar de tegenstander veel moeite mee had. Helaas ging deze set met 25-21 verloren, maar gaf het goede moed voor de volgende set.
De tweede set liep het in het begin wat minder waardoor de tegenstander iets kon uitlopen. Door de vechtlust kwamen wij echter puntje voor puntje dichterbij en werd het zelfs 23-23. Ondanks de spanning bleven wij rustig en door slim te spelen werd het 24-23 voor ons. Na onze eigen service voor matchpoint werd het een spannende ralley die wij door een iets minder fraaie, maar trefzekere aanval, af konden maken en dus wonnen wij deze set met 25- 23.

De derde en vierde set bleven wij goede spelen waar was de degelijkheid van de eerste twee sets wel minder. Wel bleven wij vechten voor iedere bal waardor en spannende ralley’s waren. Helaas verloren wij de derde set met 25-16 en 25-13.

Ondanks dit verlies kunnen wij terug kijken op een goede wedstrijd en hebben wij dames 3 kunnen helpen door een puntje te pakken van één van hun concurrenten.