Afgelopen vrijdag 14 november heeft het Nederlands Talentteam Papendal in sporthal de Bhoele in Eerbeek een clinic verzorgd voor de jeugd van volleybalvereniging Spiker in het kader van het 50-jarig jubileum van Spiker.

Het Talentteam Papendal speelt zijn wedstrijden in de nationale A-league, het hoogste niveau van Nederland.

Deze clinic stond onder leiding van de trainster van dit talenten team, Saskia van Hintum, oud spelverdeelster van het Nederlands team en de assistent-trainer van het talentteam, Mart van Weezel.
Een kleine 60 jeugdleden nam met veel enthousiasme deel aan deze clinic in een bomvolle sporthal De Bhoele,  onder toeziend oog van veel ouders, opa’s en oma’s en veel andere toeschouwers.
De mini’s kregen een training van Mart van Weezel en de jeugd werd onderhanden genomen door Saskia van Hintum, beiden geassisteerd door de speelsters van het Talentteam.

Na afloop kwamen de meesten met rode koppies van het veld, maar was ook duidelijk dat ze genoten hadden van de clinic.
Na de clinic van een uur speelde het talentteam nog een set tegen het dames 1 team van Spiker, uitkomend in de 3e divisie. Ondanks goed tegenspel van Spiker werd deze set met 25-20 gewonnen door het talentteam.
Na deze wedstrijd werd het Talentteam en trainers onder een luid applaus bedankt door de kinderen en toeschouwers en werden er nog enkele groep  foto’s gemaakt.

De foto’s van de clinic: