Vrijdag 24 juni was het zover. Na een lange tijd heeft volleybalvereniging Spiker uit Eerbeek weer een kamp georganiseerd voor de A-, B- en C-jeugd, de meiden en jongens van 12 tot 17 jaar. In totaal gingen er 30 jeugdleden mee. Het kamp begon vrijdagavond met een fietspuzzeltocht van sporthal de Bhoele in Eerbeek naar de kamplocatie, Rhienderoord in Brummen. Daar stond op het speelveld achter het zwembad en bij de beachvelden een grote  legertent met picknicktafels klaar. Nadat alle luchtbedden waren opgeblazen, werd er begonnen met een aantal spelletjes. ’s Avonds laat, toen het donker was, werd er binnen gevolleybald op een bijzondere manier, namelijk met blacklight. Lichten uit, iedereen een wit t-shirt aan en spelen met een felgele bal. Ontzettend leuk om te doen en spectaculair om te zien! Daarna ging het kampvuur aan, werden er marshmellows gegeten en werd het erg laat.

Op zaterdagochtend stond het ontbijt klaar. Er werd begonnen met een warming up om daarna te starten met een bijzonder volleybaltoernooi. Volleyballen op de beachvelden, blindvolleyballen en volleyballen met skippyballen (en dat ging goed!). Na een lekkere lunch werd er in de middag een Kungfu workshop gegeven door Shaolin Kungfu Brummen. Heel erg leuk om een keer een andere sport te beoefenen.  ’s Avonds barbecuen, even lekker niets doen en daarna zwemmen in het zwembad. Geweldig om ’s avonds te zwemmen en het zwembad helemaal alleen voor jezelf te hebben. Als afsluiting ’s avond weer een kampvuur met muziek en natuurlijk marshmellows.

Zondagochtend na het ontbijt een GPS-tocht en alle spullen opruimen. En dan op de fiets naar terug Eerbeek, waar de jeugd net niet droog thuis kwam! Het was een supermooi kamp, op een geweldige locatie, en hopelijk een start voor een mooi nieuwe traditie!