Op zaterdag 7 september heeft het Spiker jeugdtoernooi weer plaats gevonden. Dit jaar werd het toernooi gehouden voor de C en B jeugd en in totaal deden er 30 teams mee.

Vanaf 09.00 uur speelden de C teams in 4 poules hun wedstrijden op vier velden. Deze wedstrijden eindigden om 13.45 uur waarna om 14.00 uur de prijzen werd uitgereikt aan de teams. Om 14.30 uur begonnen de B-teams aan hun wedstrijden eveneens in 4 poules. De laatste wedstrijden voor deze teams eindigden om 19.30 uur waarna direct werd overgegaan tot de prijs uitreiking.

Voor zowel de prijsuitreiking van de C jeugd als de B jeugd werden eerst de prijsnummers van de verloting bekend gemaakt.
Van Spiker werden zowel de jongens C als de meisjes C2 winnaar van hun poule.

Ook werd er door de scheidsrechters van iedere wedstrijd een beste speler of speelster aangewezen.

Na de prijsuitreiking van de winnende teams werd ook bekend gemaakt wie de beste speler of speelster van zijn of haar poule was geworden. Deze winnaars kregen door de organisatie een medaille omgehangen. Eén van de winnaars was in de jongens poule Koen Wilbrink van Spiker.

De jeugdcommissie heeft er voor gezorgd dat het toernooi weer perfect is verlopen.
De jeugdcommissie wil de scheidsrechters en andere vrijwilligers (o.a. de jeugdleden die telden bij de wedstrijden) bedanken voor hun inzet op deze lange dag.

Een speciaal woord van dank aan de sponsoren die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt:

– café Spoorzicht, sponsor bekers
– bakkerij ten Veen, sponsor taarten winnaars
– ondernemers uit Eerbeek voor het beschikbaar stellen van de prijsjes voor de verloting

[nggallery id=60]