De opgave vooraf was duidelijk. Willen we kampioen worden, dan moeten we winnen met 4-0. Dit tegen een tegenstander, SVS C1 uit Schalkhaar, die nog geen enkele set verloren heeft deze competitie. Het werd een memorabele wedstrijd, met veel spanning en een goede afloop.

De spanning was om te snijden. Meisjes C2 wilde zo graag kampioen worden, maar ja dan staat de nummer 1 op het wedstrijdprogramma. SVS C1 uit Schalkhaar kwam met een ongeslagen status, geen enkele set verloren, naar sporthal de Bhoele. Wij hadden ook alle wedstrijden gewonnen, maar al wel 4 sets verloren. Om kampioen te worden moesten wij dus met 4-0 winnen.

We begonnen heel goed aan de wedstrijd. De 1e set werd met groot verschil gewonnen. Nu op naar de volgende set, vaak een mindere na zo’n goede 1e set. We stonden al snel op een grote achterstand, maar na het inbrengen van verse krachten en 2 time-outs wisten we toch mooi de set met 25-23 winnend af te sluiten. We zijn goed op weg, maar er resteren nog 2 sets.

De 3e set was ook weer een zeer spannende set. Ook het publiek op de tribune zaten geboeid naar de wedstrijd te kijken. We bleven goed spelen en wonnen ook deze set. Dan de 4e en laatste set. Ook deze moest gewonnen worden om kampioen te worden. We begonnen weer goed en stonden steeds een flink aantal punten voor. De tegenstander zette nog even alles op alles bij een 20-16 achterstand. Ze bleven scoren en het werd zelfs 20-20. Toen namen wij op het juiste moment het heft weer in handen en wonnen de set met 25-22. Meisjes C2 is kampioen geworden.

Wij, Manon, Lotte, Lis, Bowi, Danique, Chiara, Alana en Claudia willen het publiek en de spelers van Spikerteams bedanken voor het aanmoedigen.

Aan het eind van de middag werden wij gehuldigd door voorzitter Bas Schotpoort. Na het nuttigen van een teamschaal en een glaasje fris gingen we met een goed gevoel en een Spikerroos naar huis.

Tot slot wensen wij iedereen fijne kerstdagen en een gezond en sportief 2013!

[nggallery id=39]