In het weekend van 13, 14 en 15 september vond opnieuw het minikamp van volleybalvereniging Spiker plaats. Alle mini´s in de leeftijd van 6 tot 12 jaar waren uitgenodigd en in totaal gingen 36 mini´s mee naar een kampeeraccomodatie in Lunteren.

Thema dit jaar was ´werk aan de winkel´. Het kamp begon op vrijdagavond met levend ganzenbord, met vragen en opdrachten over beroepen, gevolgd door een vossenjacht in het donker. Alle kinderen deden fanatiek mee bij de spellen, ook al vonden sommigen de vossenjacht erg spannend. De kinderen sliepen op slaapzalen en het duurde even voordat iedereen de eerste avond in slaap viel.

Na een goed ontbijt op zaterdag werden er demonstraties van verschillende beroepen gehouden. De Eerbeekse brandweer en politie was aanwezig om over hun beroep te vertellen, zeer indrukwekkend en de kinderen vonden het geweldig. Ook werden de kinderen voor even een kunstenaar, fotomodel, fotograaf, serveerster/ober en bakker, waarbij lekkere broodjes boven een vuur werden gemaakt. Daarna konden de kinderen zwemmen in het zwembad, werd er lekker gegeten (patat met een hamburger) en kon iedereen zich voorbereiden op de ‘bonte avond’. In totaal deden 10 acts mee, en ook de jury bestond uit minileden. De acts waren geweldig, er waren zing- en dansacts, maar ook moppen en turnoefeningen en hilarische acts van de leiding (Bassie en Adriaan en Boer Harms). Ray van Sambeek en Daan Wassink wonnen de bonte avond met hun optreden als Nielson & Miss Montreal. Voordat de kinderen naar bed gingen, was het weer tijd voor de pyama-disco.

Op zondagochtend vond een foto speurtocht plaats, waarbij door het beantwoorden van vragen ‘letters’ gewonnen konden worden en een woord gemaakt. Afgesloten werd met echte kampliedjes en het opeten van de etenrestjes! Al met al een zeer geslaagd kampweekend met behulp van veel vrijwilligers!

De kampcomissie

[nggallery id=62]