Afgelopen weekend is Spiker N6-1 kampioen geworden in de hoofdklasse A. Sabine Hendriks, Isa Lieferink, Lara Wassink en Nienke Wilbrink hadden een zeer goed seizoen, waarbij de meiden vanaf het begin de eerste positie bekleedden.

Het bleef echter spannend tot de laatste wedstrijd. Maar ook de laatste wedstrijden werden relatief makkelijk gewonnen met 3-0 en 3-0. Een superprestatie van dit team, dat al een aantal jaar samenspeelt en nu met het kampioenschap een mooie erkenning krijgen van hun goede volleybalspel. Het team wordt getraind door Irene Beijen en Laura van Krimpen en hun coach is Soraja Hendriks.

IMG_0722

Ook andere Spiker miniteams hebben het goed gedaan. N6-2 eindigde op een derde plaats en wonnen de laatste wedstrijd van de kampioen. N5-1 en N5-2 eindigden beide op een 2e plaats, N4-1 en N4-2 eindigden respectievelijk op een mooie 6de en 5de plaats, al deze team hebben het zeer goed gedaan.

Ben je tussen de 6-12 jaar en lijkt je volleyballen leuk, dan ben je welkom op maandag tussen 16:00 en 17:00 uur en op vrijdag tussen 17:00 – 18:00 uur in sporthal de Bhoele in Eerbeek.