Zaterdag speelden we de laatste wedstrijd van het seizoen in Schalkhaar tegen SVS dames 2. De thuiswedstrijd wisten we met 4-0 te winnen. Voor de stand maakte het niets meer uit, maar ook deze wedstrijd wilden we graag winnen. We moesten er in ieder geval 2 winnen om de Spikercup veilig te stellen. Het was geen briljante wedstrijd, waarschijnlijk ook omdat het gevoel van het moeten er niet meer was, maar we wonnen wel met 4-0.

De eerste set begonnen we rommelig. De pass ging niet helemaal zoals die zou moeten, de set-ups lagen niet zo lekker als normaal en ook aanvallend wisten we het niet af te maken. Onze service liep wel als een trein, waardoor we er wel voor zorgden dat SVS niet op voorsprong kwam te staan. Aan het eind van de set verhoogden we het tempo iets en maakten we minder fouten waardoor we de set met 25-19 wonnen.

In de 2e set begonnen we met een sterke serviceserie waardoor we met 8-1 voor kwamen te staan. Helaas hadden we daarna een enorme dip waardoor SVS weer bij kwam en de hele set bij bleef. Gelukkig trokken wij aan het langste eind, en de 2e set en de Spikercup waren een feit. We wonnen de set met 26-24.

Uiteraard mooi dat we de Spikercup hebben gewonnen, maar we wilden natuurlijk ook ons geweldige seizoen afsluiten met een overwinning. In de derde set leek bij ons alles te lukken en we wonnen deze set dan ook vrij eenvoudig met 25-10.

Het zag er in de vierde set naar uit dat we deze zouden gaan verliezen. We speelden net als in de 2e set rommelig en maakte veel onnodige fouten. We liepen tot de 20 achter de feiten aan. Mede dankzij een goede serviceserie aan het eind van de 4e set en een prachtig blok van Marlon wonnen we ook de vierde set. Deze wonnen we met 25-21.

Het seizoen is af, maar we gaan natuurlijk keihard trainen om volgend seizoen in de promotieklasse weer te gaan schitteren.