Traaalalalalala
We gaan er in de 2e helft voor om betere uitslagen neer te zetten dan in de 1e helft. Op zich is dat tegen Heyendaal gelukt. De uitwedstrijd verloren we vrij kansloos met 4-0. De thuiswedstrijd verloren we met 3-2, dus 2 puntjes meer, maar toch hielden we er een zuur gevoel aan over. Waar we van tevoren hadden getekend voor 2 punten, baalden we achteraf dat we de 4e set niet hebben gepakt. Dat had ons namelijk 4 punten opgeleverd, en was ook zeker mogelijk geweest.
Ook deze wedstrijd zat Mieke helaas nog geblesseerd aan de kant, Melissa (die ook nog geblesseerd is aan haar schouder) mocht bij afwezigheid van Sharon het libero-shirt aantrekken en pakte dit prima op! Saskia is ook niet volledig inzetbaar dus Michelle mocht haar kwaliteiten weer op het midden laten zien. Lieke en Karin uit dames 2 sloten deze wedstrijd ook bij ons aan. Met een dus behoorlijk afwijkende basis begonnen we aan de wedstrijd. Een wedstrijd waarin we (met uitzondering van een paar dipjes) prima hebben gepresteerd.
De eerste set begonnen we goed, zowel verdedigend als aanvallend hadden we mooie acties. Helaas kregen we halverwege de set de service van Heyendaal niet helemaal onder controle waardoor zij op ons uit wisten te lopen. Met 25-19 pakte Heyendaal de eerste set.
De tweede en derde set waren erg spannend. We deden weinig voor elkaar onder en aan beide kanten werden mooie aanvallen en goed verdedigend werk getoond. In beide sets hebben we tegen een achterstand aangekeken, maar we bleven knokken. Dit harde werken werd beloond! De liedjes die ik sinds ik in meisjes B zat niet meer had gehoord vlogen je om de oren, maar dit bracht ons niet van ons stuk. We wonnen de 2e set met 25-22 en de 3e set met 25-23.
Als we de 4e set zouden pakken, dan zouden we een hele goede uitslag hebben neergezet. Lang leek het er ook op dat we deze zouden winnen. Helaas zagen we een 19-16 voorsprong langzaam slinken en op 23-23 kon het nog alle kanten op. Een foutservice en een ketser aan onze kant (wat je volgens Heyendaal beter thuis kan doen) zorgden voor een 25-23 winst voor Heyendaal en dus een 2-2 stand in sets.
Over de 5e set kan ik kort zijn. Wij maakten fouten en niet zo’n beetje ook. Hierdoor ging deze vrij snel verloren. Heyendaal won met 15-5 en pakte hierdoor de 3-2 winst in de wedstrijd.
Onze volgende wedstrijd is aanstaande vrijdag om 19.15 uur in de Alternohal in Apeldoorn tegen Alterno dames 4, of in ieder geval op papier is het dames 4, in het echt moet je altijd maar afwachten wie er tegenover je staan  . De thuiswedstrijd tegen het echte dames 4 wonnen we met 4-0. We gaan er natuurlijk voor om dit tijdens de uitwedstrijd te evenaren.