Wij staan al de hele competitie bovenaan echter onze grote concurrent SVS C1 moest afgelopen week 2 inhaalwedstrijden spelen en wanneer die gewonnen werden door SVS staan wij 3 punten achter.

Vandaag hadden wij de belangrijke uitwedstrijd tegen SVS C2 uit Schalkhaar. Helaas hebben wij vandaag maar 6 speelsters omdat Bowi op de training geblesseerd is geraakt aan haar stuitje en Claudia een feestje had. Toen wij in de sporthal aankwamen hoorden wij al meteen dat SVS C1 alle 2 de wedstrijden met 4-0 had gewonnen, dus wij moesten vandaag in ieder geval met 3-1 winnen om nog een kans op het kampioenschap te hebben.

Wij begonnen de 1e set heel goed en stonden al gauw met 10-2 en wonnen deze set dan ook makkelijk met 25-8. Erik waarschuwde ons dat wij in de 2e set niet moesten verslappen, echter dit gebeurde wel en wij stonden al gauw dik achter, en konden niet meer het mooie spelletje van de 1e set spelen en verloren met 25-18. In de 3e set lukte alles wel weer en wonnen met 25-15. De 4e set moesten wij dus winnen om nog een kans te hebben. Wij vochten voor elke bal maar kwamen toch met  17-22 achter Erik vroeg een time out en het lukte ons toch nog om deze set met 25-22 te winnen. Dus wij kunnen kampioen worden als wij zaterdag in de Bhoele van SVS c1 met 4-0 winnen.  Wij hopen dat  zaterdagmorgen om elf uur de hele tribune volzit. Dus allemaal komen!!.

Groetjes en tot zaterdag Manon en Danique