Joehoe!

 

Jaaa hoor, daar zijn we weer! Hebben jullie ons gemist?? Wij jullie wel! Aaah lief, groepsknuffel 🙂

 

Oké en door. Jullie vragen je vast al weeeeken af: zou er veel veranderd zijn ten opzichte van vorig seizoen? Welke toppers kunnen we verwachten? Hoe eensgezind is de schoenkeuze? Hebben ze weer nieuwe broekjes? En hoe zit het met de inspeelshirtjes? Allemaal super terechte vragen.  Een aantal zaken zijn onveranderd gebleven, zoals bijvoorbeeld de yell en Moffel & Piertje. Ook Jessica, Michelle, Chantal, Sabine, Senna, Lisa, Esther en Yneke hebben hun contract met een jaar verlengd. Esther was overigens wel klaar met de blauw/gele outfit en zal in een zwarte outfit te vinden zijn in het veld (behalve dan haar schoenen, die zijn alles behalve zwart). Over schoenen gesproken, vrij veel van ons kozen voor de lichtblauwe Mizuno’s, maar er werden ook wat creatievere keuzes gemaakt waarbij een goeie zonnebril geen overbodige luxe is. Gelukkig hebben we naast onze 8 contractverlengers ook nog 3 oude bekenden die dames 1 komen versterken. Anneke is na een jaartje veel belangrijkere dingen doen weer terug en ook Saskia zal ons na een tijdje afwezig te zijn geweest vanaf halverwege het seizoen weer gaan verblijden met haar aanwezigheid en last but not least is Mandy na een paar jaar dames 2 weer terug in dames 1. Helaas hebben we wel afscheid moeten nemen van Marlon die een stapje terug gaat doen (en nog belangrijkere zaken), van Lieke die volledig is gestopt en van Lisanne die weer bij Rebelle gaat spelen (ja echt… hoe dan :p).

 

Na 3 weken trainen hadden we vandaag onze eerste oefenwedstrijd. We speelden tegen Heyendaal dames 1, zij spelen 3e divisie dus het was meteen een mooie uitdaging. In eerste instantie leek het er op dat we een krappe bezetting zouden hebben, maar uiteindelijk viel het mee. Anneke was iets eerder terug uit America, Michelle en Esther waren nog niet helemaal fit, maar toch fit genoeg om mee te doen en (Ya)Mila waren ook bereid met ons mee te doen. 🙂 We verloren uiteindelijk met 5-0 waarbij we eigenlijk alleen in de laatste set erg dichtbij de winst waren. We hebben dus nog een hoop te verbeteren, maar we hebben ook al wel wat leuke dingen kunnen laten zien.

 

Komende zaterdag spelen we een driekamp in Dieren. We spelen om 12.00 uur tegen Avior dames 2 (3e divisie) en om 13.30 uur tegen Rebelle dames 2 (promotieklasse).

 

Ook staat er binnenkort de eerste rond van de beker op het programma. We spelen tegen een ‘oude bekende’ namelijk Blauw-Wit dames 1 uit Oldebroek. Het enige bekende aan dit team is de naam, want aan de foto’s te zien is dit team erg veranderd in de afgelopen jaren. De datum waarop we gaan spelen is op dit moment nog niet bekend.

 

Onze eerste competitiewedstrijd is op vrijdag 20 september om 21.15 uur in de Alternohal tegen Alterno dames 4. Het volledige programma vind je hier: https://www.volleybal.nl/competitie/team/ckl8v27-ds-1?activetab=programma