Na een paar weken zonder wedstrijden speelden we afgelopen donderdag in Twello de uitwedstrijd tegen Voorwaarts dames 2. De thuiswedstrijd werd met 3-1 gewonnen en we gingen er voor om deze wedstrijd met 4-0 te winnen. Helaas werd het geen 4-0, maar we wonnen de wedstrijd weer met 3-1. Het was erg leuk om te zien dat de tribune vol zat met voornamelijk Spiker-supporters, bedankt weer publiek!!

In de eerste set waren we goed aan het verdedigen en ook de servicepass liep goed, we wisten het aanvallend alleen niet af te maken. Doordat we vergaten te scoren gaven we Voorwaarts de kans om dat wel te doen. Hier maakten ze dan ook dankbaar gebruik van en de eerste set verloren we met 25-22.

Dat we minder spel kunnen omdraaien naar goed spel hadden we ook tegen Salvora al laten zien, dus vol goede moed begonnen we aan de 2e set. De servicepass bleef goed en ook verdedigend haalden we veel van de grond. In deze set wisten we aanvallend ook meer te scoren en alles leek bijna vanzelf te gaan. We wonnen de 2e set redelijk eenvoudig met 25-14.

Ook in de 3e en 4e set bleven we goed spelen, we bouwden in beide sets al snel een voorsprong op, waardoor we wat ruimte hadden. Ook in deze sets waren we sterk aan het verdedigen waardoor we het Voorwaarts moeilijk maakten om te scoren. De 3e set wonnen we met 25-20 en de 4e met 25-18.

Het was een sportieve wedstrijd en achteraf wenste Voorwaarts ons veel succes voor de rest van de competitie en we gaan ons best doen om hun verzoek waar te gaan maken 😉

Onze volgende wedstrijd is op zaterdag 16 maart om 19.00 uur thuis tegen Hevo. Graag tot dan!