Op donderdag 6 december stond voor dames 3 de uitwedstrijd tegen Voorwaarts dames 5 op het programma. Dit team had afgelopen zaterdag met 3-1 gewonnen van ons dames 5, waarbij onze coach en enkele speelsters als toeschouwer aanwezig waren en dus konden kijken hoe dit team was en hoe wij hen aan moesten pakken.
Nadat er voor aanvang van de te spelen wedstrijden een minuut stilte in acht was genomen voor de overleden voetbal grensrechter afgelopen weekeinde begonnen wij aan de wedstrijd.

De eerste set begonnen wij sterk doch konden niet echt uitlopen op de tegenstander doordat zij veel ballen verdedigden en vaak ook tweede ballen terug speelden waarbij wij dan net niet scherp genoeg waren. Tegen het einde van de set lukte het ons wel om een gaatje te slaan door onder meer een goede service. Deze set wonnen wij dan ook met 25-20.
Na wat aanwijzingen begonnen wij met dezelfde speelsters aan de tweede set. Met goed geconcentreerd spel liepen wij al vrij snel uit naar een grote voorsprong die wij ook niet meer uit handen gaven. Deze set werd dan ook vrij makkelijk gewonnen met 25-10.
Na wat wissels begonnen wij de derde set ook weer sterk door goede service series waardoor de tegenstander niet in hun spel kon komen. Ook de tweede ballen die zij speelden hadden wij goed door, waardoor wij onze pass goed bij onze spelverdeelster konden krijgen. Hierdoor kon zij onze aanvalsters goed aanspelen die heerlijk konden scoren. Deze set werd uiteindelijk gewonnen met 25-10.
In de vierde set bleven wij doorgaan met hetgeen wij de twee sets daarvoor ook deden, goed geconcentreerd volleyballen met vooral een goede service druk. Deze set werd afgesloten met een 25-15 winst waardoor wij een 4-0 overwinning boekten en weer 5 punten toevoegden aan ons totaal.

Zaterdag 15 december spelen wij thuis tegen Dynamo dames 10 om 13.00 uur.