Donderdag 14 november om 19.00 uur speelde dames 7 in Twello tegen Voorwaarts dames 6. De thuiswedstrijd tegen dit team was met 3-1 verloren, dus hadden wij wat recht te zetten.

In de eerste set werd door een goede service, goed verdedigen en slim aanvalsspel al snel een ruime voorsprong genomen. Deze voorsprong wisten wij steeds verder uit te bouwen en uiteindelijk werd deze set gewonnen met 25-9.

De tweede set was een kopie van de eerste set, zowel kwa spel als uitslag, namelijk 25-9 winst. Tijdens deze set viel één van de speelsters van Voorwaarts uit met een vinger blessure en moesten zij met vijf speelsters verder spelen.

De derde set gaf een zelfde beeld als de eerste twee sets. Ook in deze set serveerden wij zo goed waar Voorwaarts geen antwoord op had.  Deze set werd dan ook duidelijk met 25-13 gewonnen.

In de vierde set ging het mede door slordig spel lange tijd gelijk op. Voorwaarts wist zelfs uit te lopen naar een 23-18 voorsprong. Echter door een goede service serie van Yvon wisten wij deze set alsnog naar ons toe te trekken met 25-23 en konden de vijf punten mee naar Eerbeek.

Onze volgende wedstrijd spelen wij uit tegen Alterno dames 11 in Apeldoorn op vrijdag 22 november om 19.15 uur