Vorige week (maandag, 4 november) was er weer vriendjes en vriendinnetjes dag. Bij niveau 2,3  en 4 was het een drukke boel. Allemaal onbekende gezichten want iedereen had geprobeerd om iemand mee te krijgen.

Ik ben trainster van niveau 4.

Manon had Thijmen meegenomen, Ylonca kwam met Kim, Iris nam Fleur mee, Britt had Niene mee, Ray had een oude bekende mee namelijk Jesse, Jasmijn nam Isa mee en Marije had Lieke meegenomen.

Wij hebben ons eerst warm gelopen en ingedraaid. Toen we goed warm waren gingen we het spelletje heks en fee doen. Hierbij is het de bedoeling dat de heksen iedereen aftikken en de feeën mogen iedereen weer vrij tikken. Voor de heksen was het wel moeilijk om iedereen af te tikken want we waren met zo´n grote groep. Daarna hebben we nog het spelletje kip en het ei gedaan. Iedereen was fanatiek. Dat was leuk om te zien.

Na dat het spel af was zijn we gaan warm gooien en overspelen. Alle vriendjes en vriendinnetjes werden goed geholpen door de spelers van niveau 4. Super geholpen jongens en meiden!

Als laatste hebben we het dode vissen spel gedaan. Hierbij is het de bedoeling dat je goed opslaat, lukt dit niet dan moet je aan de overkant in het veld gaan zitten en een bal vangen van een van je medespelers. Als je de bal vangt mag je weer meedoen en weer gaan opslaan.

De tijd vloog voorbij want het was alweer vijf uur.

Ik was nog even wezen kijken bij niveau 2 en 3. Jeetje wat waren daar veel vriendinnetjes meegekomen. Ik hoorde al van juf Ditteke  dat ze een spel met z´n allen hadden gedaan. Toen het spelletje af was hebben juf Ditteke en ik de onderhandse techniek geleerd en zijn de meiden dit gaan proberen. Ik hoorde van Reza dat het een leuke training was.

Het was weer een geslaagde vriendjes en vriendinnetjes dag.

Hopelijk zien we een paar neuzen volgende week maandag weer terug!

[nggallery id=69]