Afgelopen zaterdag 15 februari heeft dames 2 een 4-0 overwinning behaald in de thuiswedstrijd tegen ABS dames 1 uit Bathmen.
Voor dames 2 was een overwinning en dan het liefst met 4-0 belangrijk om mee te blijven strijden om de eerste plek in onze klasse. Op dit moment staan wij op een gedeelde tweede plaats met Auto van Oort Rebelle dames 2 op 2 punten achter Devolco dames 4.

De eerste 3 sets van de wedstrijd tegen ABS was het een echte wedstrijd met veel strijd aan beide zijden. Er werd hard gevochten voor iedere bal en de teams waren echt aan elkaar gewaagd. Gelukkig voor ons werden deze sets gewonnen met respectievelijk 25-20, 26-24 en 25-20, waarbij vooral de tweede set zenuwslopend was op het einde.

In deze sets speelden wij echter onder ons niveau, waarbij met name de service niet liep zoals in onze eerdere wedstrijden.

De vierde set ging tot 12-11 voor ABS gelijk op maar door een goede service serie van Lisette konden wij uitlopen en de set uiteindelijk met 25-14 winnend afsluiten.

Aankomende vrijdag 21 februari om 21.15 uur spelen wij de uitwedstrijd tegen Alterno dames 9 in Apeldoorn waar wij ook weer voor een goed resultaat zullen gaan.