Volgens de prognose van de NeVoBo zouden we een puntje afsnoepen van Dynamo dames 2, tot nu toe verloor het team in 7 wedstrijden nog maar 1 set dus dat zou wel een knappe prestatie zijn geweest. Uiteindelijk speelden we een goede 1e en 4e set en een minder goede 2e en 3e set, we verloren met 4-0.

Het goede nieuws is wel dat ons mini team iets minder mini is geworden. Michelle heeft er namelijk voor gekozen om een vaste kracht in dames 1 te worden, hier zijn wij echt heel erg blij mee! Helaas zijn Melissa en Mieke nog niet hersteld van hun blessures, waardoor we met 8 fitte speelsters begonnen aan de wedstrijd.

De eerste set begonnen we goed en hadden we ook de service van Dynamo goed onder controle. Verdedigend haalden we veel van de grond en ook aanvallend wisten we de ballen netjes weg te leggen. Het was alleen net niet genoeg om de set te pakken. Dynamo won met 25-21.

De 2e en 3e set maakten we teveel fouten en Dynamo speelde een stabiel spelletje. Het leek soms wel alsof ze met z’n twaalven in het veld stonden, want we kregen de bal met geen mogelijkheid op de grond. Deze sets gingen met 25-12 en 25-13 verloren.

De vierde set had weer veel weg van de eerste. We deden weinig voor elkaar onder, wij verdedigden goed en maakten ook minder fouten dan in de vorige 2 sets. Wel merk je dat we het niveau wat we kunnen halen niet altijd vast kunnen houden. Ook in deze set lukte het ons net niet om Dynamo bij te blijven, we verloren met 25-20.

Onze volgende wedstrijd is aanstaande zaterdag om 17.30 uur in Dieren tegen Rebelle dames 1. Zij staan 2 plekken onder ons, met 1 punt minder maar ook met 1 wedstrijd minder gespeeld. Graag tot dan! We kunnen alle support gebruiken.