Op dinsdag 26 april gaat de ticketverkoop voor het FIVB WK Volleybal Vrouwen live. Om dat te vieren, lanceren we samen met TIG Sports een speciale clubactie waarmee je twee vliegen in één klap slaat: samen met je clubgenoten ben je getuige van het grootste volleybalfeest ooit in Nederland én daarmee vullen jullie ook nog eens de clubkas! 
 
We vinden het belangrijk dat jouw vereniging de vruchten plukt van het WK. Daar geven we op meerdere manieren invulling aan. Een financieel steuntje in de rug is er daar één van. Daarom hebben we in samenwerking met TIG Sports een clubactie met bijbehorende staffel opgesteld: hoe meer tickets er via jouw verenigingscode worden besteld, hoe meer geld er verdiend wordt voor de club. 

 

Hoe werkt de WK-clubactie? 

Als je jouw vereniging aanmeldt voor de ticketactie, ontvang je een bannerset met bijbehorende UTM-code. Via de UTM-code kunnen wij precies zien hoeveel kaarten er via jullie unieke link besteld worden. De UTM-code kun je als link koppelen aan de banners die wij zullen aanleveren. Ook kun je ze als link communiceren op jouw website of social media-kanalen. Belangrijk om te weten: iedereen kan tickets bestellen met gebruik van jullie clubcode. Trommel dus al je leden en vele anderen op voor een dagje topvolleybal en vraag hen om de bestellink te gebruiken én ook te delen met mensen in hun netwerk!

 

Wat levert de actie op voor de clubkas? 


Afhankelijk van het aantal tickets dat via de UTM-code besteld wordt, gaat er een bedrag rechtstreeks naar de clubkas. 

De staffel ziet er als volgt uit: 

 • Tussen de 50 en 99 tickets:  €50 voor de clubkas
 • Tussen de 100 en 199 tickets: €150 voor de clubkas
 • Tussen de 200 en 349 tickets: €400 voor de clubkas
 • Tussen de 350 en 499 tickets:  €1000 voor de clubkas
 • Tussen de 500 en 999 tickets:  €1750 voor de clubkas
 • Boven de 1000 tickets:  €4000 voor de clubkas

Spelregels: 

 • Bedragen zijn inclusief BTW.
 • Deze actie loopt tot 1 augustus. Alle kaarten die voor deze datum besteld zijn tellen mee voor de afrekening aan de club.
 • Een passe-partout geldt als drie tickets in de staffel.   
 • De staffel is van toepassing op alle WK-wedstrijden.

Zo meld je jouw vereniging aan  

Gaat jouw club de uitdaging aan om zoveel mogelijk WK-tickets te (laten) bestellen? Meld je dan uiterlijk 21 april aan via dit formulier*. Op maandagochtend 25 april ontvang je dan, op het opgegeven e-mailadres in het aanmeldformulier, de bannerset, UTM-code (met uitleg) en andere informatie die je moet weten over het vervolg van de clubactie.  

 

Op dinsdag 26 april gaat de ticketverkoop voor het WK live. Meer info over het precieze tijdstip volgt in de mailing op 25 april. Op het moment dat de kaartverkoop start, wordt jullie unieke UTM-code geactiveerd en kunnen er volop kaarten besteld worden!  
 
Je kunt jouw vereniging tot uiterlijk 8 mei aanmelden voor de speciale WK-clubactie. Meld je jouw club na 21 april aan? Houd er dan wel rekening mee dat het een paar werkdagen kan duren voordat je de bannerset en de UTM-code ontvangt. Vanaf de dag dat jouw UTM-code actief is, gaat jouw club meedoen aan de actie.  
 

Let op: kaarten die via de webshop zijn gekocht voordat jouw vereniging zich heeft aangemeld voor de actie tellen niet mee in de staffel en kunnen ook niet met terugwerkende kracht worden toegevoegd aan de staffel. Dat geldt ook voor kaarten die niet via de banner/UTM-code van de club zijn verkocht.  

* In het aanmeldformulier wordt gevraagd naar jouw verenigingscode. Dat is: CKL8V27   

 

Win een clinic van de Volleybaldames 

Mocht je nog niet genoeg goede redenen hebben om jouw vereniging aan te melden voor de clubactie dan trekt deze je ongetwijfeld over de streep: onder alle clubs die deelnemen aan de actie verloten we één clinic van de staf en enkele speelsters van de Volleybaldames. De clinic wordt gepland in het seizoen 2022-2023.  

 

Samen met je clubgenoten op de tribune 

Zie je het al voor je? Één groot WK-feest op de tribunes in Apeldoorn, Arnhem en Rotterdam, met zoveel mogelijk clubgenoten om je heen. Daar streven we samen met jullie naar! Er gelden wel een aantal regels als je voor grote(re) groepen tickets bestelt: 

 • Via de ticketshop kun je maximaal twintig tickets per wedstrijd bestellen.  
 • Voor een bestelling van max. twintig kaarten per wedstrijd kun je zelf stoelen selecteren. 
 • Wil je met een groep groter dan twintig personen komen? Neem dan contact op via tickets@wkvolleybal.nl.  
 • Bestellingen via tickets@wkvolleybal.nl tellen uiteraard ook mee voor de clubactie.  
 • Als je met een grote groep komt, kunnen we niet garanderen dat iedereen naast elkaar zit. Hiervoor geldt: hoe eerder je bestelt, hoe groter de kans!