Zaterdag 26 februari stond de uitwedstrijd van dames 3 tegen WSV op het programma. Dit was de wedstrijd tussen de nummers 2 en 1 van onze klasse, hetgeen dus een spannende strijd zou kunnen worden.

Voor dames 3 was dit de derde wedstrijd tegen een nummer 2 van onze klasse. Eerst werd met 4-0 gewonnen bij de toenmalige nummer 2 Primavo 2 en vorige week wonnen wij met 3-1 van de nummer 2 op dat moment, Devolco 6.
Nu dus tegen de nummer 2 van dat moment, WSV 2.

De eerste set ging gelijk op tussen beide teams, waarbij WSV iets beter speelde dan ons.
Toch bleef het tot het laatst spannend, maar pakte WSV de setwinst met 25-22.
De tweede set verslapten wij een beetje, maar WSV bleef sterk spelen en pakte vooral verdedigend veel ballen. Vooral de midden aanval van hen bleef scoren waardoor wij uiteindelijk ook deze set met 25-18 verloren.
Tijdens de setwissel werd aangegeven dat er nog niets verloren was en dat wij gewoon ons eigen spel moesten gaan spelen met goede passing en gevarieerd aanvalsspel. Dit deden wij goed maar toch bleef het lange tijd weer gelijk opgaan. Aan het eind van de set konden wij toch het gaatje slaan en dus wonnen wij deze set met 25-22.
De vierde set liep het bij ons een stuk beter en zakte WSV wat weg. Door onze goede service konden wij bij WSV weglopen en wonnen deze set met 25-18.
Er moest dus een vijfde en beslissende set worden gespeeld. Deze set bleef tot het einde toe spannend maar helaas moesten wij deze set met 15-13 aan WSV laten.

Zoals U kunt lezen deden beide ploegen weinig voor elkaar onder en na 5 sets was er maar een verschil van 2 punten.

Als team hebben wij laten zien dat wij terug kunnen knokken en dat wij toch weer 2 belangrijke punten hebben meegenomen bij één van onze concurrenten. WSV was ook blij met de puntendeling en gaven aan dat dit de leukste en sportiefste wedstrijd was die zij dit seizoen hadden gespeeld. Na afloop hadden zij dan ook een teamschaal voor ons team. Daar een aantal van ons team al naar huis waren hebben de vijf die er nog waren samen met de coach heerlijk gesmikkeld van deze leuke en sportieve geste van onze tegenstander.