En die appeltaart, samen met de 4 punten zijn eigenlijk het enige waar we heel blij mee mogen zijn. Het spel was weer een typisch vrijdagavond spel, oftewel.. niet briljant. Ondanks dit spel wonnen we gelukkig wel met 3-1 van Zeewolde.
De eerste set begonnen we futloos, we scoorden te weinig en maakten veel te veel onnodige fouten. We lieten ons ook teveel afleiden door het geklets vanaf de andere kant van het net, waardoor we niet lekker in ons eigen spel kwamen. Zeewolde liep al snel een aantal punten op ons uit. Dit gebeurde een paar keer, maar het lukte ons wel elke keer om weer bij te komen en op 20-20 stond het gelijk. Dankzij een goede servicebeurt kwamen we zelfs op 20-23 voorsprong. Daarna was het Zeewolde die een goede servicebeurt had en doordat het ons niet lukte te scoren won Zeewolde de eerste set met 28-26.

Dat wij alles doen voor appeltaart heb ik al eens eerder gezegd, dus we moesten de volgende 3 sets wel winnen. De appeltaart was ons namelijk bij minimaal 4 punten beloofd. Naast dat wilden we natuurlijk ook geen punten verliezen en de wedstrijd zonder 5-setter winnend afsluiten :-). De 2e set was een stuk beter dan de eerste, maar nog niet zoals het hoort. We wisselden hele goede momenten af met mindere moment. Deze set hadden de goede momenten de overhand en wij wonnen de 2e set met 25-18. De 3e set leek sterk op de tweede en deze wonnen we met 25-17.

Ook de 4e en voor ons gelukkig ook de laatste set was niet geweldig. Weer lieten we wat mooie dingen zien, maar er gebeurde ook dingen die echt totaal niet passen bij ons gebruikelijke spel. We wonnen met 25-21.

Volgend weekend zijn we een weekend vrij. Het weekend daarna, op zaterdag 15 maart spelen we onze laatste uitwedstrijd om 13.45 uur tegen VVH in Harderwijk.