Sponsor voor Spiker Recreantendames 

Sponsor voor Spiker Recreantendames 

Bij Spiker is dit seizoen een nieuw dames recreantenteam gestart met deelname aan de Nevobo recreantencompetitie. Op maandag 17 oktober is door de sponsor kleding uitgereikt aan de recreantengroep. Accountantskantoor ‘Meer! ‘ BV Arnhem deed de schenking. Namens het kantoor waren aanwezig Peter van Bussel en Patrick Visser. Na een kort woordje van de voorzitter over het bedrijf van beide heren werden de bloemen overhandigd en was het tijd voor een mooie foto. Immers er moest nog een wedstrijd worden gespeeld. De start van de competitie is zeer veelbelovend en de dames staan dan ook bovenaan!

Vriendelijke groet,

Activiteitencommissie Spiker

Dave, Janet, Manon, Marietje, Melissa, Robert, Sabine, Teslijn 

www.spiker.nl

Hallo allemaal!

Hallo allemaal!

Er heeft in beide poules een kleine aardverschuiving plaatsgevonden!

In de heren poule zijn de mannen van Rebelle het team van Intervacances tot op 4 punten genaderd. Intervancances heeft wel een wedstrijd minder gespeeld, dat wel. Hopelijk kunnen we de in te halen wedstrijd tussen Wiwika en Intervances nog ergens tussen plannen. Met enige moeite is het Spiker gelukt om ook deze keer de 0 vast te houden.

In de mixpoule staat nieuwkomer Rebelle m2 trots bovenaan, in het kielzog gevolgd door CSD. Het getergde team van Spiker volgt om gepaste afstand. Maar goed, we zijn halverwege, dus er kan nog van alles gebeuren!

Graag tot 15 februari!!

met vriendelijke groet,

André van Gelder, recreanten Spiker


Zie voor onze privacy policy de site:www.spiker.nl  

Hallo allemaal!

Hallo allemaal!

Ronde 4 is al weer gespeeld, dit keer met een iets aangepast programma. Intervacanses tegen Wiwika H. kon helaas nier doorgaan, eerstgenoemde had maar 3 spelers ter beschikking, en dan wordt het welk lastig volleyballen. Hopelijk kunnen we deze wedstrijd nog ergens inplannen. 

Bijna had Spiker H haar eerste set van her seizoen binnen, maar het mocht helaas niet zon zijn…. Rebelle mix 2 heeft een klein gaatje geslagen, maar goed, het seizoen is nog pril….

Afgelopen seizoen hebben we afgesloten met een mix-toernooitje, waar na afloop de prijsuitreiking van het seizoen plaats vond. Dit was erg gezellig, en zeker voor herhaling vatbaar. Noteer daarom alvast dit bij zaterdag 16 mei 2020. Verdere info volgt t.z.t.

Graag toto speelrond 5, op zaterdag 22 december a.s. 

met vriendelijke groet,


Hallo allemaal!

Hallo allemaal!

Iets later dan normaal, maar hierbij de uitslagen en standen per 9-11-2019.

Ik was er zelf niet bij, maar begreep dat het een beetje rommelig was, laten we het houden op nog een beetje de naweeën van een onder druk in elkaar gezet rooster. We gaan dit rooster nog maar een keer controleren, en we kijken dan ook de juiste mailadressen erin staan. Dit is waarschijnlijk de reden geweest dat het bij Wiwika Heren niet bekend was dat zij eigenlijk moesten fluiten. Is gelukkig allemaal ter plekke opgelost.

Er werden weer spannende potjes gespeeld. Sommige teams zijn zeker aan elkaar gewaagd, dat geldt helaas niet voor ieder team.  Voor Spiker Heren verloopt het seizoen tot nu toe dramatisch. Nog 0 punten uit 2 wedstrijden, da’s niet best. Schitterden er al 2 Spiker-spelers door afwezigheid i.v.m. blessures, afgelopen zaterdag kwamen er helaas nog 2 slachtoffers bij. Dit team is in acuut degradatiegevaar, maar gelukkig is degraderen (nog) niet mogelijk.

OP 30-11 a.s. spelen we de volgende ronde, graag tot dan!

met vriendelijke groet,

André van Gelder, recreanten Spiker


Zie voor onze privacy policy de site:www.spiker.nl  

De 1e ronde zit er al weer op!

De 1e ronde zit er al weer op!

Hallo allemaal.

De 1e ronde zit er al weer op! Na een welverdiende vakantie is het altijd weer lekker om te volleyballen in de Bhoele. Ik hoop dat jiullie allemaal een goede zomer(vakantie) hebben gehad. Vandaag zoals gezegd de 1e ronde waar een ware strijd tussen Rebelle M1 en M2 werd uitgevochten. Een uur is soms te kort, de 3e set werd dan ook bij 10-16 afgefloten. Spannende pot!

In de uitslagen staan de teams nog niet op punten gesorteerd, klein dingetje in het programma, dat over 3 weken zeker verholpen is.

In het programma zit nog een klein foutje; bij de scheidsrechter en teller bij wedstrijd op 9-11 a.s. om 10 uur veld 2 staat nu Wiwika M, dit moet zijn Wiwika H.

Graag tot de volgendre ronde op 19-10 a.s.!

Met vriendelijke groet,

De voorlaatste ronde zit er al weer op.

De voorlaatste ronde zit er al weer op.

Hallo allemaal.

Verrassend wellicht de 2-1 overwinning van Squada op CSD. 
Als zij volgend seizoen zo starten als nu geeindigd wordt, belooft dat nog wat!
Wiwika H heeft nog een klein wondertje nodig op Intervances van de 1e plaats te stoten, en voelt dan ook nog de hete adem van CSD in zijn nek. Niet is onmogelijk, maar dit wordt wel heel lastig…

CSD mix is uitgespeeld, en heeft het kampioenschap binnen! Gefeliciteerd!!Spiker mix deed goede zaken met een 3-0 overwinning op directe concurrent Wiwika mix. 
Bij de laatste rond ligt bij Rebelle mix de sportieve taak om beide teams te bestrijden. Spiker mix heeft aan één gewonnen set genoeg, om beslag te leggen op de 2e plaats.  Gaat nog spannend worden!

Denken jullie er nog aan om even door te geven, met hoeveel personen jullie op 20 april komen?
met vriendelijke groet, 

André van Gelder, recreanten Spiker