Volleybalvereniging Spiker en Bistro De Zaak verlengen contract

Fallback Image

Eerbeek – Bistro De Zaak, eigenaar Tommy ter Hove, verlengd het kledingcontract met Spiker dames 1

Voorzitter Pr & Activiteiten Jan van der Linden bedankte eigenaar Tommy ter Hove voor het verlengen van het huidige contract. Al sinds de opening in 2007 is Bistro De Zaak de hoofdsponsor van Spiker dames 1.

Bistro De Zaak is 24 april 2007, officieël geopend door Tommy ter Hove. Geweldig eten midden in het centrum van Eerbeek aan de Stuyvenburchstraat 52. Een divers aanbod van heerlijke voor, hoofd en nagerechten. Bekijk de kaart voor een uitgebreid overzicht van onze specialiteiten.

Similar Articles

Top
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO