MARO TECHNIEK nieuwe kleding sponsor meisjes B1 Spiker

Fallback Image

Het meisjes B1 team van volleybal vereniging  Spiker uit Eerbeek is door Maro Techniek uit Zutphen, in nieuwe wedstrijdkleding gestoken.  Het team werd door de sponsor voorzien van wedstrijdkleding, trainingspakken en tassen.

Afgelopen zaterdag 12 oktober speelde het team in sporthal de Bhoele in Eerbeek de eerste wedstrijd in de nieuwe kleding, welke wedstrijd helaas met 3-2 werd verloren.

Voor aanvang van de wedstrijd werd de nieuwe sponsor, Rob Molenaar, zowel door de vereniging als door het team bedankt voor deze sponsoring. Uit handen van Jan van der Linden, bestuurslid activiteiten en sponsoring, kreeg hij namens de vereniging een heerlijke fles wijn aangeboden. Voor zijn echtgenote was er een mooie bos bloemen. Van het team kreeg Rob een heerlijke lekkernij aangeboden.

Vervolgens ging het team  en trainsters in de nieuwe kleding samen met de nieuwe sponsor  op de foto.

[nggallery id=65]

 

 

Similar Articles

Top
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO