We zijn al weer aangeland in december. Wat een rare periode hebben we achter de rug! Het zal nog wel even duren voordat  alles weer “normaal is”.  Toch staat op volleybal gebied gelukkig niet alles stil!

1/ Eerste trainingen  goed verlopen afgelopen week. (Boa’s  worden binnenkort verwacht). Opkomst eerste uur 20 tweede uur 24 en derde uur 4. Recreanten hebben zich begrijpelijk nog afgemeld.

2/ Hoofd TC is reeds gestopt. Heel erg jammer voor ons want Soraja had het heel goed gedaan. We zoeken nu voor haar een opvolger.

3/Verwachting Nevobo is begin januari weer van start te gaan. (met een langere doorloop dan normaal) Volgens mij is dit te vroeg maar bezien.

4/ Indien we weer van start gaan volgt direct erop ALV. Er valt dan nog wel e.e.a. te bepraten.

5/Nevobo doet geste m.b.t. teamgelden n.a.v. corona crisis nadere gegevens nog niet bekend

6/Speculaasactie heel goed verlopen. Ik wil de organisatie hiervoor hartelijk bedanken! Heel erg mooi dit initiatief ook voor de jeugd e.o. mini’s.

7/Afgelopen zaterdag is St Nicolaas nog geweest bij spelletjesochtend van de mini’s. Fijn dat we dit nog hebben kunnen doen en de kinderen vonden het heel leuk. Ook de zwarte pieten vonden het mooi om mee te doen aan allerlei spelletjes. Dank aan de minicommissie en alle anderen die dit hebben mogelijk gemaakt.

8/ In deze tijd van digitalisering hebben we ook nog een wens van mij kunnen verwezenlijken. Ik wilde graag  dat nieuwe leden zich ook digitaal op onze website konden inschrijven. Dat kan nu dank aan allen die hieraan hebben gewerkt.

7/Samen met Rob gesproken met gemeente over 2022. Nederlands damesteam speelt dan in Gelderland tegen diverse andere teams uit de wereld. Kijken wat dit voor Spiker nog kan opleveren

8/ Jammer dat ons mix toernooi niet kan doorgaan en dat Dynamo nog niet kan langskomen voor een clinique i.v.m. beperkende maatregelen.

Dit zijn zo een beetje de punten die op dit moment voorbijkomen. Mocht je vragen hebben leg gerust contact.

Namens het bestuur van Spiker wens ik jullie allen goede feestdagen en een goede gezondheid dat is toch het allerbelangrijkste. Op naar hopelijk een gezond 2021.

Vriendelijke groet,

Bestuur Spiker

Hans Kerseboom Voorzitter Spiker.

 

Zie voor onze privacy policy de site: www.spiker.nl