6 april stond al bij velen in de agenda geschreven. De laatste Bhoele dag van dit seizoen. De dag waarop Dames 1 kampioen kon worden en de dag waarop Dames 2 tegen BSV mocht aantreden. Dames 1 wist het kampioenschap binnen te halen. Tom en dames, ook namens ons, van harte gefeliciteerd met dit terecht kampioenschap! Op naar de Promotieklasse!

Voorafgaand aan deze wedstrijd moesten wij zelf, zoals gezegd, aantreden tegen de dames uit Beekbergen. Myrthe was weer bereid om met ons mee te doen. Inge was helaas niet beschikbaar, daarom trok Cynthia voor het geval dat, de wedstrijdkleren aan. Het begin van de wedstrijd was niet scherp aan onze kant. We begonnen te afwachtend en maakte teveel eigen fouten. Als snel stonden we 5 – 6 punten achter. Dit gat bleef de hele set bestaan. Waardoor de set met 25-20 ging verloren.

Waar we de 1e set slap begonnen, begonnen we de 2de juist erg scherp. Met een goede service serie van Simone aan het begin van de set en Laura aan het einde van de set wisten we 2 maal een gat te slaan. Hierdoor konden we de bezoeksters onder druk houden. Met 25-19 ging deze set naar ons toe. 1-1 de tussenstand.

Met de wetenschap dat Hevo, 1 setje had gepakt tegen Alterno wisten we dat wij er nog 2 moesten winnen om deze zaterdag al zeker te zijn van de PD. Helaas lukte ons dat niet meer. De laatste 2 sets wisten we geen vuist meer te maken. We kwamen er aanvallend niet meer uit. BSV wist veel te pakken en scoorde er lustig op los. Wij stonden voortdurend onder druk. Geen moment hebben we meer aanspraak gehad op een setwinst en met 25-12 en 25-11 liet BSV zien dat zij deze wedstrijd de sterkere waren.

Niet getreurd, Hevo is in ieder geval niks dichterbij gekomen en moet in de laatste 2 wedstrijden 9 punten weten te halen. Dit lijkt een bijna onmogelijke opgave voor de dames uit Heino. Ook hebben we zelf nog de kans om  Hevo definitief af te schudden. Dat kan aanstaande vrijdag om 21.15 uit tegen Dynamo.

Na de wedstrijd nog heerlijk gebakje gegeten op  het nieuwe levensjaar van Ellen, bloemen uitgereikt aan de vaste telsters en een heerlijk bierpakket en mooie kaart voor de trainer! Daarna Dames 1 aangemoedigd en leuk feestje gevierd in de Bhoele.  Het bleef nog lang onrustig in Eerbeek