Beste Spiker leden,

Afgelopen week was de algemene leden vergadering van Spiker. Ik had mij als kandidaat aangemeld voor de functie van voorzitter van Spiker. Heb al meer dan 25 jaren gevolleybald bij Spiker en ik vond dat ik wat terug moest doen voor onze mooie vereniging. Laat ik mij eerst even voorstellen: ik ben Hans Kerseboom, 59 jaar jong en getrouwd met Yvonne. Heb twee zonen Timo en Tristan. Timo heeft in vroegere jaren ook nog bij Spiker gevolleybald.

Tot aan de afgelopen jaarvergadering was ik voorzitter van de recreanten van Spiker en heb dit met veel plezier gedaan. Gelukkig wilde André van Gelder dit voorzitterschap van mij overnemen.

Spiker heeft gelukkig de organisatie goed staan. We missen echter op een aantal posities nog mensen die ons willen helpen (Kijk even op de site of jij misschien nog wat voor de vereniging kunt doen.)

Er zijn voor mij een aantal speerpunten:

  • Proberen dubbele bezetting te krijgen op een aantal belangrijke functies.
  • Samen met bestuur balans te vinden tussen inkomsten en uitgaven van Spiker.
  • Met andere verenigingen verbinding zoeken en samen werken naar de toekomst toe. Er zal steeds meer veranderen voor verenigingen. Denk hierbij aan bestuursfuncties, vrijwilligers en de sporthal de Bhoele.

 

Het allerbelangrijkste is echter dat een ieder veel plezier heeft in het volleybalspel! Mochten er problemen zijn binnen Spiker dan kun je altijd bij mij terecht. We zullen dan proberen om er samen uit te komen.

 

Jullie nieuwe voorzitter

Hans Kerseboom