Beste Spiker leden,
Ik hoop dat jullie de zomervakantie allen goed zijn doorgekomen! Volgende week gaan we weer van start met de trainingen. Maar hopen met zijn allen dat we het seizoen 2022/2023 in goede gezondheid doorkomen. Hier alvast een paar “dienstmededelingen” :

1/Aankomende maandag worden 2 nieuwe netten beschikbaar gesteld door Sportkompas. Spiker heeft nog een aanvullend net besteld zodat we dan weer 4 goede netten hebben. Mocht iemand nog aanvullend een net willen hebben er zijn nog een paar oude op voorraad en te verkrijgen via Theo

2/Onze materiaalman heeft alle volleyballen nog bekeken en er zijn een aantal oude miniballen e.o. seniorenballen over. Heb je interesse in een volley voor jezelf meld je even bij Theo.

3/In de bestelling is op dit moment een materialenwagen waarop al onze volleybalattributen kunnen worden bewaard. Denk hierbij aan de zware palen, netten e.o. de antennes. Deze wordt bekostigd door allerlei ontvangen baten van het afgelopen jaar. Exacte levering is nog onbekend i.v.m. de crisis.

4/Materiaalman is druk bezig om allerlei oude niet meer gebruikte materialen weg te doen iom Sportkompas en heeft nieuwe indeling gemaakt in het materiaalhok. Dit moest ook gebeuren door aanschaf v.d. nieuwe materialenwagen.

LATEN WE PROBEREN HET MATERIAALHOK ZO NETJES MOGELIJK TE HOUDEN OOK VOOR ANDERE VERENIGINGEN.

5/Daar gezondheid van Rob voorzitter activiteitencommissie hem wat in de steek liet hebben we tijdelijk gevraagd aan Janet Soer dit van hem over te nemen en gelukkig heeft ze ja gezegd.

6/Aan de vluchtelingen uit Oekraine hebben we via een tussenpersoon gevraagd dat als er mensen zijn die graag willen volleyballen van harte welkom zijn bij onze vereniging. We wachten af.

7/ We moeten aan de gang met het binnenhalen van nieuwe leden. Dit om de vereniging in leven te houden voor nu maar ook na de toekomst toe. Melissa heeft een mooie sticker ontworpen voor alle doelgroepen en deze willen we proberen te verspreiden via alle lagere scholen. Ook proberen we deze te verspreiden op een aantal openbare plekken. Heb je nog een aanvullend idee hoe we dit kunnen aanpakken kom er mee. Ken je iemand die lid wil worden vraag hem of haar of ze een keer komt op onze gratis trainingen.

Zo dat waren weer een aantal zaken zo aan het begin van het seizoen. Veel volleybalplezier! Dat is het belangrijkste en we spreken elkaar binnenkort weer.

Vriendelijke groet,
 Hans Kerseboom
Voorzitter Spiker.
 Zie voor onze privacy policy de site: www.spiker.nl