Hoe nu verder in Cornona tijd

Hoe nu verder in Cornona tijd

Beste Spiker leden,

De afgelopen periode hebben we de berichtgeving over corona zo goed mogelijk gevolgd. Wat dat betreft is het een groot drama voor velen en we hopen maar dat alles de goede kant opgaat. Het is voor ons ook een dilemma waar doe je goed aan? De afgelopen periode liep Bruvoc een 10 tal besmettingen op en dat wil je graag als het enigszins kan  vermijden.

Berichtgeving afgelopen week gaf geen reden tot optimisme en daarom besloten we het nog een week aan te zien.  Het zou vervelend zijn 2 november weer te starten en op 3 november weer in een Lockdown terecht te komen. Wél is er overleg geweest met de Nevobo en men gaf aan dat als het enigszins mogelijk was toch weer op te starten met groepen van 30 personen. We besloten 3 november af te wachten…

Persconferentie van 3 november gaf aanvullende maatregelen aan voor de sport. We hebben geprobeerd alles zo goed mogelijk te overzien en  gaan de trainingen op dit moment nog niet opstarten. Groepjes van twee heeft niet de voorkeur dit i.o.m. met trainers e.o. bestuur. Over twee weken treden automatisch oude regels van voor 3 november in. Er kan dan met 4 personen  per team worden opgestart. Plannen hiervoor liggen bij de TC  klaar.  Het zijn trainingen van een uur met een 30 tal personen in de zaal.

Helaas heel jammer ook als bestuur waren we graag van start gegaan maar gezondheid staat voorop!

We blijven de situatie goed volgen en hopen de volleybalsport weer goed op te kunnen pakken met jullie medewerking.

Bestuur Spiker

Vriendelijke groet,

 

Hans Kerseboom

Voorzitter Spiker.

 

Zie voor onze privacy policy de site: www.spiker.nl

Competities Topdivisie en lager gestopt, slot Eredivisie uitgesteld

Competities Topdivisie en lager gestopt, slot Eredivisie uitgesteld

Beste Spiker leden,

 Ik weet niet hoe jullie de afgelopen dagen hebben ervaren maar het komt bij mij heel vreemd over. Je kunt niet bepalen wanneer komt hier een eind aan? Laten we hopen dat we er qua gezondheid goed vanaf komen want dat is het aller belangrijkste! Onderstaand bericht ontvingen wij vanmiddag van de Nevobo en spreekt eigenlijk voor zich. Daar wij een eigen niet door de Nevobo georganiseerde recreanten toernooi hebben is er besloten deze ook stil te leggen conform het advies van de volleybalbond.

 Als er nog mededelingen volgen dan houd ik jullie natuurlijk op de hoogte.

 Blijf gezond en let een beetje op elkaar zou Rutten zeggen.
 

Competities Topdivisie en lager gestopt, slot Eredivisie uitgesteld

woensdag 18 maart 2020

 De Nevobo maakt vandaag bekend dat alle competities van Topdivisie en lager per direct worden gestopt. Vanwege het coronavirus kan in ieder geval t/m 6 april niet worden getraind en gespeeld. De laatste reguliere competitieronde staat op het programma voor 18 april. Na lang beraad is besloten dat er geen uitvoerbaar scenario bestaat om deze competities op een sportief gelijkwaardige en eerlijke manier tot een goed einde te brengen. De volleybalbond vraagt haar leden om actief mee te denken hoe er voor het seizoen 2020-2021 een eerlijke competitie-indeling kan worden gemaakt. Voor de Eredivisie is een alternatief play-off programma voorgesteld, dat, mits de omstandigheden het toelaten, eind april / begin mei kan worden gespeeld.

Bron: https://www.volleybal.nl/nieuws/competities-topdivisie-en-lager-gestopt-slot-eredivisie-uitgesteld

 

Vriendelijke groet, 

Hans Kerseboom

Voorzitter Spiker.

 

Zie voor onze privacy policy de site: www.spiker.nl

cid:8ba391de-2c2f-4d71-87c7-ed88f9cf897e

 

Back to School met Spiker

Back to School met Spiker

Beste allen,

Aankomende donderdag wordt er in Loenen back to school gehouden. Het is een  programma ter stimulering van de volleybalsport en de organisatie is in handen van de Nevobo. De week erop wordt Eerbeek bezocht bij de C. van Leeuwenschool. Spiker zal ook aanwezig zijn op deze twee dagen. Ook worden er flyers uitgedeeld. Hier hopen wij nieuwe leden mee te kunnen werven. Het is een mooie flitsende flyer geworden die wij ook in de toekomst kunnen gebruiken. Hartelijk dank aan diegene die op 5 en de 9e september aanwezig zijn namens Spiker!

H. Kerseboom
Voorzitter Spiker

 

Steun ons, klik op de link!https://toolbox.clubactie.nl/actie/VVSpiker
Nieuwe voorzitter Hans Kerseboom

Nieuwe voorzitter Hans Kerseboom

Beste Spiker leden,

Afgelopen week was de algemene leden vergadering van Spiker. Ik had mij als kandidaat aangemeld voor de functie van voorzitter van Spiker. Heb al meer dan 25 jaren gevolleybald bij Spiker en ik vond dat ik wat terug moest doen voor onze mooie vereniging. Laat ik mij eerst even voorstellen: ik ben Hans Kerseboom, 59 jaar jong en getrouwd met Yvonne. Heb twee zonen Timo en Tristan. Timo heeft in vroegere jaren ook nog bij Spiker gevolleybald.

Tot aan de afgelopen jaarvergadering was ik voorzitter van de recreanten van Spiker en heb dit met veel plezier gedaan. Gelukkig wilde André van Gelder dit voorzitterschap van mij overnemen.

Spiker heeft gelukkig de organisatie goed staan. We missen echter op een aantal posities nog mensen die ons willen helpen (Kijk even op de site of jij misschien nog wat voor de vereniging kunt doen.)

Er zijn voor mij een aantal speerpunten:

  • Proberen dubbele bezetting te krijgen op een aantal belangrijke functies.
  • Samen met bestuur balans te vinden tussen inkomsten en uitgaven van Spiker.
  • Met andere verenigingen verbinding zoeken en samen werken naar de toekomst toe. Er zal steeds meer veranderen voor verenigingen. Denk hierbij aan bestuursfuncties, vrijwilligers en de sporthal de Bhoele.

 

Het allerbelangrijkste is echter dat een ieder veel plezier heeft in het volleybalspel! Mochten er problemen zijn binnen Spiker dan kun je altijd bij mij terecht. We zullen dan proberen om er samen uit te komen.

 

Jullie nieuwe voorzitter

Hans Kerseboom

Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO